En son blackcyber tarafından Cuma Kas. 19, 2010 5:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Ortalandı.)
Similar topics
2 posters
(PSX) - Mortal Kombat 4
ken95- Admin
Puanlar : 198
- Post n°1
(PSX) - Mortal Kombat 4
En son blackcyber tarafından Cuma Kas. 19, 2010 5:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Ortalandı.)
blackcyber- Mesaj Sayısı : 26
Puanlar : 48
- Post n°2
Geri: (PSX) - Mortal Kombat 4
Mortal Kombat bölümmünde ne çalışmışsın ya ellerine sağlık. 2 yıl önce mortal kombat 4ün pcye çıktığını bilmediğim için psx emulatörüyle oynamıştım o aklıma geldi şimdi
ken95- Admin
- Post n°3
mortal kombat ın herkezde bi anısı var ben pc yi aldığımda ilk yüklediğim dövüş oyunu bu.Şöyle bi listeye baktımda UMK3 eksik onuda koyalım bi arablackcyber demiş ki:Mortal Kombat bölümmünde ne çalışmışsın ya ellerine sağlık. 2 yıl önce mortal kombat 4ün pcye çıktığını bilmediğim için psx emulatörüyle oynamıştım o aklıma geldi şimdi
- Post n°4
http://www.yukleindir.org/Program/Ultimate_Mortal_Kombat.htmlken95 demiş ki:mortal kombat ın herkezde bi anısı var ben pc yi aldığımda ilk yüklediğim dövüş oyunu bu.Şöyle bi listeye baktımda UMK3 eksik onuda koyalım bi arablackcyber demiş ki:Mortal Kombat bölümmünde ne çalışmışsın ya ellerine sağlık. 2 yıl önce mortal kombat 4ün pcye çıktığını bilmediğim için psx emulatörüyle oynamıştım o aklıma geldi şimdi
ken95- Admin
- Post n°5
mame romunu kastetmiştim ama yinede çok sağol.bana göre mk-mk2-mk3-umk3 en iyi mamede oynanıyo pc deblackcyber demiş ki:http://www.yukleindir.org/Program/Ultimate_Mortal_Kombat.htmlken95 demiş ki:mortal kombat ın herkezde bi anısı var ben pc yi aldığımda ilk yüklediğim dövüş oyunu bu.Şöyle bi listeye baktımda UMK3 eksik onuda koyalım bi arablackcyber demiş ki:Mortal Kombat bölümmünde ne çalışmışsın ya ellerine sağlık. 2 yıl önce mortal kombat 4ün pcye çıktığını bilmediğim için psx emulatörüyle oynamıştım o aklıma geldi şimdi
- Post n°6
Mmm, bilmem. Bence buradaki de iyi. Denedim de konuşuyorum Mame rastlamadım daha. Aslında ikisini de koymak lazım. İsteyen istediğini indirsin